Vestkystfestivalen

Kommende norske festivaler 2016

Norge er et festivalland. Festivaler går av stabelen året rundt her i landet, men spesielt i de varme sommermånedene når folk flest tilbringer så mye tid utendørs som overhodet mulig. Våren er allerede over, og nå er sommeren her. Sørg for å ta turen til følgende festivaler;

«Riddu Riddu» i Troms

Denne spesielle festivalen har fått stor oppmerksomhet internasjonalt, siden den fokuserer på tradisjonell musikk og kultur. Samisk og norrøn kultur er i fokus, men også andre folkeartister fra ulike steder på kloden finner veien hit.

Notodden Blues Festival

Kun en times kjøring fra Oslo finner du en av Europas største bluesfestivaler. Notodden er kanskje en liten by, men når festivalen er i gang finner du ikke et mer spennende sted å være i Osloområdet.

Øyafestivalen

Denne trenger nok ingen introduksjon. Øyafestivalen er en av de største festivalene i Norge, og finner sted hver sensommer i Oslo. Den har nå blitt flyttet fra Middelalderparken til Tøyenparken, der det er plass til flere mennesker.

Oslo Jazzfestival

I tre tiår har denne jazzfestivalen samlet jazzelskere fra både fjernt og nært. Hele byen forandrer seg og blir til én stor jazzkonsert. På scener, på gatene, til og med på T-banestasjoner vil du høre jazz bli fremført av verdens mest kjente artister og musikere.

posted by Kayley Hegmann in musikk and have Comments Off on Kommende norske festivaler 2016